Fermented black garlic

Fermented black garlic (Fermentovaný černý česnek)

651 Kč
včetně DPH

Silný antioxidant pro naše cévy Pro normální krevní tlak a hladinu cholesterolu. Přispívá ke zdravé mikrobakteriální rovnováze a ovlivňuje odolnost. Působí v cévách jako silný antioxidant.

Black Garlic je podrobený procesu dvojité přirozené fermentace. Obsah S-allyl cysteinu (SAC) ve fermentované formě je až 6krát vyšší než v běžném česneku. SAC vychytává volné radikály včetně superoxidu, peroxidu vodíku, hydroxylu, peroxydusitanu i kyseliny chlorné.

Arterosklerotické změny, mohou být způsobené také homogenizací mléka. Rozhodující roli v tom hraje enzym xantinoxidáza, který je přirozeně vázán v tukových částicích a homogenizací se zvyšuje množství enzymu ve střevě, který dále přechází do krve. SAC tyto tukové částice v krvi eliminuje.

Složení – 2 tobolky (doporučená denní dávka): prášek z fermentovaného česneku 800 mg, S-allyl cystein (SAC) 1,2 mg, dále kapsle (hydroxypropyl methyl celulóza), extrakt z rýže, oxid křemičitý
Dávkování: 2 kapsle denně před jídlem
Obsah: 60 kapslí